Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

Paaspop – Schijndel, 07-08/04/2012

Paaspop te Schijndel zorgde voor de start van het festivalseizoen in 2012. Voor het tweede jaar op rij is er een extra dag toegevoegd waardoor het festival 3 dagen duurde. De vrijdag stond in het teken van Nederlandse toppers op de mainstage. Sven Hammond Soul, Racoon, Kane en Guus Meeuwis openden het festival. Op zaterdag en zondag was ook de Master of Rock stage geopend. Alle bands die hebben opgetreden op dit podium staan hieronder in beeld bijgevoegd. Het festival trok in totaal 51.000 bezoekers en was hiermee officieel uitverkocht.  Ook volgend jaar zal het festival terug keren in Schijndel en wel op 29 tot en met 31 Maart 2013!


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie