Dutch Distortion

 

Previews

Preview: Ministry – 013 Tilburg, 12/07/2012

Als je het over industrial metal bands hebt zijn er altijd een aantal namen die bij mij in ieder geval meteen naar boven komen. Eén van deze namen is uiteraard Ministry. Deze band die al vanaf begin jaren 80 meedraait is het geesteskind van Al Jourgenson. Met politiek getinte teksten over het algemeen gericht tegen de Verenigde Staten en Bush Sr. en Bush Jr. weet je dat je een band krijgt met een boodschap. In 2008 kondigde Al aan dat de boodschap voorbij was. 2012 laat echter zien dat Al nog genoeg te melden heeft en heeft Ministry weer uit de vergetelheid gehaald. Met een nieuw album genaamd Relapse zijn ze weer terug.
Met een nieuw album hoort er natuurlijk ook een nieuwe tour te zijn en die komt er. 12 juli is Ministry te zien in 013 te Tilburg. We zullen veel te horen krijgen van het nieuwe album, maar de klassiekers zoals ‘Just One Fix’,’NWO’ en vele anderen zullen deze avond te horen zijn. Deze avond laat kijker en luisteraar zien dat Ministry terug is en nog niet van plan is weer weg te gaan!
In het voorprogramma staat Djerv, een Noorse band van Agnete Kjølsrud die onder andere met Dimmu Borgir heeft samengewerkt

Wanneer: 12 Juli
Waar: 013 Tilburg
Hoe laat: 19:00 zaal open, 20:00 aanvang voorprogramma
Hoe duur: €35, exclusief servicekosten

Links:


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie