Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

Delain en Sin7Sins – Bibelot Dordrecht, 08/06/2012

Voor Delain’s derde optreden sinds het uitkomen van hun nieuwe album “We are the others” togen we naar Bibelot in Dordrecht. Deze show, voorafgegaan door Sin7Sins, bevatte dan ook ontzettend veel nummers van dit nieuwe album. Gelukkig mochten we ook genieten van de wat oudere songs (zoals Charlotte Wessels het zo mooi zei:”we kunnen nu zeggen van ons EERSTE album, in plaats van ons VORIGE album… ” Helaas haalde Charlotte niet altijd haar hoge noten en bleef ze het hele concert netjes binnen de lijntjes, daar waar ik zelf wel van een mooie uithaal hou.
Al met al mocht dit de pret niet drukken en werd het concert druk bezocht. Tijdens het fotograferen heb ik naast “Hollanders” ook Belgen en een enkele engelstalige fan gehoord… leuk om te zien dat deze fans van zover komen om Delain te zien!


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie