Dutch Distortion

 

Previews

Preview : Forteresse & Borgne – Willemeen, Arnhem 09/07/2012

Op 9 Juli gaan de deuren van de Willemeen weer open voor een heel speciaal en exclusief optreden van Forteresse (CAN) en Borgne (CH) en er zijn dan ook maar 100 kaarten te krijgen dus zorg dat je er snel bij bent!

Voor beide bands is dit hun eerste optreden in Nederland maar alles lijkt er op dat dit ook een geweldig optreden gaat worden. Forteresse (CAN) speelt wat tragere maar meeslepende atmosferische black metal van hoog niveau, veel repeterende melodieën maar op zo’n manier gespeeld dat je er gewoon helemaal in mee gesleurd wordt!

Borgne (CH) speelt een soort van rauwe atmosferische black metal met wat industrial invloeden maar dan een duistere, rauwe vorm en is dus zeker niet te bestempelen als doorsnee bandje met wat synths. Al spelen ze als eerste band van de avond, toch denk ik dat het bij deze band al bommetje vol zal staan, geen van deze twee bands mag je missen!

Het is dan wel geen lange avond en er zijn misschien niet zoveel bands als gewoonlijk maar het is dan ook wel een hele avond achter elkaar door genieten van twee ontzettend goeie bands en een exclusieve kans om ze in Nederland te zien en dat allemaal voor een prijs waar je toch écht niet over mag klagen.

 

Time table:
20:00 – Deuren open
20:30 – Borgne
21:30 – Forteresse

Prijzen:
Vvk:    € 5,00
Deur:  € 6,00

Links:

 

 


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie