Dutch Distortion

 

Previews

Preview: Geuzenpop Enschede , 03-04/08/2012

Geuzenpop is opgericht in 2004 als een kleinschalig festival in het Twentse landschap. Het Rutbeek in Enschede biedt al sinds het begin plek voor dit feest. Waar het begon op kleine schaal is het inmiddels uitgegroeid naar een groots event met ruim 1500 bezoekers en 5 podia.
Door de diversiteit op het festival en een camping is het festival voor alle leeftijden geschikt.
Dit jaar komen ook weer vele artiesten de mainstage, large stage en de andere podia betreden. Zowel nationale als internationale artiesten komen 3 en 4 augustus naar Enschede.
Voor Dutch Distortion zullen dit voornamelijk; Birth of Joy, Black Bottle Riot, Death By Stereo, Rouge United, The Grolschbusters, The Road Home, Heideroosjes en Ignite zijn. (meer namen komen later).
Maar niet te vergeten is het niet alleen een rock festival dus ook Arthur Adam(sing/song), Crime & Punishment(dance),  Mr Irish Bastard(folk) en Mucky Pup(80’s pop/rock).

En door de geweldige BTW-verlaging is het nog betaalbaar ook! Voor slechts €30(weekendticket) of €40(weekendticket+camping) ben je 2 dagen zoet.

Een echte aanrader dit festival! Na een aantal eigen ervaringen ben ik blij om nu een (foto)verslag te mogen doen voor Dutch Distortion.

Waar: Het Rutbeek, Enschede
Wanneer: 3 & 4 augustus
Tijd: 3 augustus 17.00/4 augustus 12.00
Tickets:vrijdag €13,zaterdag €22,50
Combi 2 dagen vrijdag & zaterdag €30
Combi 2 dagen incl. camping €40,

Links:


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie