Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

Forteresse – Willemeen Arnhem, 09/07/2012

Een klein podium in een kleine zaal met weinig licht, twee grote bands en véél publiek. Misschien wat ongewoon maar het heeft zo zijn charmes want de sfeer zat er al meteen bij de eerste band – Borgne (CH) – goed in. Dat geeft al aan op wat voor niveau beide bands spelen, geen introductie – om het zo maar te noemen – nodig maar gelijk knallen!

Na een uur gespeeld te hebben kwam Forteresse (CAN) het podium op. Gelijk na de eerste paar noten was er ook al geen mogelijkheid meer om vanaf buiten naar binnen te lopen om nog een mooi plekje vooraan te vinden. Wat dat betreft was de zaal dus wat aan de kleine kant, wat het er als fotograaf niet makkelijk op maakt. Dat mocht de pret niet drukken. Een geweldig optreden!

Voor fans van deze bands: dit was helaas alweer het laatste geplande optreden door de organisatie van Aurora Infernalis. Nu is er eerst een zomerstop waarna we Secrets of the Moon, Bethlehem en Dordeduh weer op het podium mogen verwachten!


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie