Dutch Distortion

 

Previews

Preview: Therion – Effenaar Eindhoven, 28/09/2012

De Zweedse metalband Therion komt voor twee shows naar Nederland, Groningen(Oosterpoort) en Eindhoven(Effenaar) zullen worden genomen als beginpunt voor hun nieuwe “Flowers of Evil” tour. De 25 jarige band zal door 14 landen toeren.

Met een nieuw album getiteld Les Fleurs Du Mal die op 15 Oktober zal verschijnen, komen ze Eindhoven verrassen met een bijzondere show. Niet alleen het feit van deze nieuwe release is verassend maar des te meer de aankondiging van een “tijdelijk” einde van het huidige Therion. Ze zullen zich voorlopig vastbijten aan een Rock/Metal Opera project. Zoals Christofer op de website in detail uitlegt komt het er eigenlijk op neer dat dit een soort van afsluitende tour is en dat erna aan een nieuw project zal worden gewerkt waarna natuurlijk een nieuwe tour zal volgen en aansluitend een welverdiende rust zal worden ingepland. Dit houdt in dat dit je laatste kans is om ze dus te zien!

Om het publiek alvast wat op te warmen komen Elyose en Antalgia mee.

 
Waar: Effenaar Eindhoven
Wanneer: 28-09-2012
Tijd: Zaal open 19.00/ Aanvang 19.30
Tickets: 23.50 euro ( Tickets )

Links:


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie