Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

The Gathering ’92 – Tivoli de Helling, 16/09/2012

Het was weer tijd voor een feest in Tivoli de Helling. The Gathering speelde in de bezetting die ze in ’92 hadden.

Eerst was het de beurt aan Akelei, dat de avond mocht openen. Waar veel mensen pas later achter kwamen was dat deze band in het Nederlands zong. Zelf zie ik dat vooral als compliment, aangezien de muziek zeker de moeite waard was om naar te luisteren.

The 11th Hour met Ed Warby speelde als 2e. Qua muziek is het een stuk rustiger als dat men van Ed gewend is. De gitaren waren nadrukkelijk op de voorgrond en ondanks dat het wat rustiger was, was de zaal wel goed stil en aandachtig aan het luisteren.

De zaal was aardig gevuld toen The Gathering op het podium kwam. De band had er veel zin in om het publiek eens goed te gaan vermaken en dit lukte ook volledig. De band was aan ‘t genieten van de goede sfeer in de zaal. Marike Groot was nog steeds zeer goed bij stem en hield zich ook niet in bij de moeilijkere noten.

 


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie