Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

Drive Like Maria & Black Bottle Riot – Perron 55 Venlo, 27/10/2012

Waar een paar meter verderop een zeer belangrijke degradatie voetbalwedstrijd werd gespeeld was het in de Perron 55 tijd voor een stevig rockavondje. Een halfuur voor aanvang was er slechts een kleine groep mensen aanwezig maar net voordat Black Bottle Riot het podium betrad was de zaal toch al gevuld met een kleine 60 man. In een klein halfuur zette Black Bottle Riot een leuke set neer maar zonder echte hoogtepunten. Het publiek reageerde lauw hierop en dit kwam ook niet meer goed. Misschien waren de bezoekers gekomen voor het hoofdprogramma maar wat meer support had wel gemogen.
Iets later dan aangekondigd begon Drive Like Maria aan hun tweede optreden uit de “Baby seals & Rattlesnakes” tour. Meteen kickte de band wat leven in de brouwerij en deden waar ze goed in zijn, live spelen! De band leerde ik kennen vanuit het eerste cd’tje, niet echt heel bijzonder maar wel leuk. Totdat ik ze voor het eerst live zag. De band is echt geweldig on stage en zet altijd een toffe show neer!
En ook vandaag deden zij niet onder aan mijn verwachting. De bekende hits van de band passeerden de revue en met extra solostukjes fleurde ze de tracks op. Speciale gast tijdens de show was Lea Kliphuis. Deze zangeres zong tijdens het nummer ‘Howl’ mee, dit nummer wordt tijdens elke show door een andere gastzangeres meegezongen en elke show wordt het opgenomen. Aan het eind van de tour zal deze track als een download beschikbaar komen en het geld wordt gedoneerd aan de Keep a Breast Foundation ( website ). Een zeer geslaagde avond in het inmiddels koude Limburg.

Links:
Drive Like Maria
Black Bottle Riot
Perron 55


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie