Dutch Distortion

 

Previews

Face Tomorrow & Green Lizard W2 Den Bosch 09-11-2012

Een passende titel voor deze tour was wel te verwachten, Hello, Goodbye Tour, de band Face Tomorrow houdt er na 15 jaar namelijk mee op. Green Lizard echter komt terug na een lange stilte.

De Tilburgse rockband Green Lizard had een drietal albums afgeleverd in zes jaar tijd en ruim zes hits. In het begin van 2008 besloot de band na diverse bandwisselingen het voor gezien te houden. De vrienden speelden inmiddels al z’n dertien jaar samen en hadden diverse samenwerkingen op hun naam geschreven o.a met Brainpower.
Op 10 september 2012 kondigde de band aan dat ze weer bij elkaar zouden komen en niet lang hierna verscheen hun eerste single getiteld ‘Junior’.

Face Tomorrow stopt! De Rotterdamse rockband heeft er 15 jaar opzitten en besloot dat dit een mooi einde zou zijn van een geweldige tijd. Ze brachten 4 albums, een EP en een DVD uit. De van oorsprong Emo-core band werd lange tijd gezien als een samensmelting van diverse stromen die beïnvloed werden door zoal Muse, At The Drive in en Deftones. Voordat ze echt de stekker eruit trekken gaan ze nog een keer op tour, nog een keer een reeks toffe zalen af, waaronder de W2 in Den Bosch waarbij ik aanwezig zal zijn.

Waar: W2, Den Bosch
Wanneer: 09-11-2012
Tijd: Zaal open 20.00/ Aanvang 21.00
Tickets: 11,50 euro

Links:


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie