Dutch Distortion

 

Previews

Preview: Women In Rock – Tholen, 03/11/2012

Het jaarlijkse female fronted rock festival in het Zeelandse Tholen is binnenkort weer. Ditmaal geen grootste namen maar wel ijzersterke nieuwelingen en toffe acts.
Bad Obsession, Electrica, Vamp Halen, Mindshade en Dirty Denims zullen dit jaar het podium betreden. Het in een sportzaal gehouden festival heeft inmiddels een behoorlijke naam voor zichzelf gemaakt. Het is nooit uitverkocht maar heeft een zeer toffe sfeer en door deze gezelligheid is een top avond gegarandeerd. Het is de derde keer dat ik dit festival bezoek en heb hier altijd veel plezier gehad. Ditmaal zijn buiten Mindshade de namen voor mij onbekend.
Het uit Haarlem komende bandje is een opkomende naam in de Female fronted metalscene. De lieftallige Nienke kent haar krachten op zang gebied en in samenhang met een goede band kan ze vele hartjes voor zich winnen. Vamp Halen verraadt zichzelf al een beetje met de naam maar als enige female fronted coverband van de top act Van Halen is het een uitschieter in de coverbandput.
Dirty Denims is een band die zichzelf omschrijft als happy hardrock band en zorgt altijd voor een feestje. Electrica is een nieuwkomer voor vele van ons, in 2010 opgerichte band covert rocktracks. Afwisselend tussen ballades en stevige rocksongs is dit een leuke toevoeging aan de avond.
Bad Obsession is de derde coverband deze avond, een Guns N’ Roses coverband wel te verstaan.
Samengevat dus een toffe rock/metal avond in een gezellig dorpje in het mooie Zeeland.

Waar: Sporthal en Gemeenschapscentrum Meulvliet – Tholen
Wanneer: 03-11-2012
Tijd: Zaal open 17.00/ Aanvang 18.00
Tickets: 8.- euro

Links:


Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Geef een reactie