Dutch Distortion

 

Photo Reports

De nieuwste reports uit de muziekwereld.

Ayreon – 013 Tilburg, 17/09/2017

Zondag 17 september was de laatste van de drie uitverkochte shows van Ayreon in de 013 in Tilburg. Wat de shows van Ayreon zo uniek maakt, is de steeds weer unieke groep muzikanten die samen worden gebracht door Arjen Lucassen, de bedenker van de verhalen en de muziek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Floor Jansen en Marco Hietala (Nightwish), Marcela Bovio en Johan van Stratum (ex-Stream of Passion), Hansi Kürsch (Blind Guardian), en Damian Wilson. Dit is nog maar een klein gedeelte van de artiesten die allemaal aanwezig waren tijdens de shows.

Qua muziek was het een mix van oude en nieuwe nummers, waarbij een grote videowall zorgde voor de juiste sfeer, het introduceren van de artiesten en het helpen herinneren hoe de albumcovers er uit zien. Uiteindelijk kwam ook Arjen zelf nog het podium op om nog een paar nummers mee te spelen en iedereen (inclusief pyro, na er aan herinnerd te worden) te bedanken.

Foto’s gemaakt door Seth Matahelumual.

 


Een reactie op Ayreon – 013 Tilburg, 17/09/2017

  1. Jay van Feggelen zegt:

    Wat ‘n heerlijk stel mensen!.. (8

Geef een reactie