Dutch Distortion

Colofon

 

1374355_10201209135374057_1075786637_nNaam:Vivianne de Jong
Leeftijd:23 jaar
Functie:Eigenaresse / duizendpoot

Mijn roots liggen in de metal erg wijd uiteen. Mijn voorkeuren liggen inmiddels bij de black en death metal met melodische invloeden en bij de Rock (‘n’ Roll), maar voordat deze hier is gekomen heb ik een flinke weg afgelegd op zowel schrijfvaardig als muzikaal gebied.

Mijn favoriete bands zijn: Gorgoroth, Watain, Deicide, Obituary, Samael, Iron Maiden, Black Sabbath, Black Label Society, Crucified Barbara, Aborted, Abigail Williams, Bathory, en ga zo maar door.

Mijn motivatie: “Een website opzetten die toegankelijk is voor zowel labels als bands, als nieuwe en oude metalfans. Ik wil garant staan voor een goede, leuke en professionele kijk op metal. Besides, een vrouw moest dit ook eens proberen in metalland. 😉  ‘Metal met DD.’


Naam: Niels t hoen
Leeftijd: 27 jaar
Functie:  Live Coördinator / fotograaf

Ik ga vaak naar festivals en concerten toe dit doe ik vaak met mijn vriendin Tiffany die ook bij DD werkt als leidster van de fotografiegroep.

Mijn Roots liggen bij de Black Metal,Pagan,Folk,Viking Neo Folk, death Metal en Heavy Metal
Mijn favoriete bands zijn: Heimdalls Wacht,Helrunar, Falkenbach, Helfart,Dissection Watain, Fjed, Agalloch, Alcest , Ad Hominem, Arkona, Darkened Nocturn Slaughtercult, Drowning the Light, Ensiferum, Gorgoroth Graveland, Heidevolk, Horna, Immortal, Satanic Warmaster Seytar, Temnozor, Carcass, Death en S.o.d .

Mijn motivatie: “Het creëren van succes en om in een leuk team samen werken en iets op poten te zetten waar we trots op kunnen zijn!”


Naam: Rogier van Eeten
Leeftijd: 32 jaar
Functie: Tech / Finance

Muziek speelt al jaren een rol in m’n leven, waarbij mijn interesses vrij breed liggen. Zowel supercommerciele muziek en dance, maar ook punk, klassiek en natuurlijk metal. Daarnaast hobby ik als geluidstech en zie/hoor daarmee heel veel verschillende bands. Als computertech ben ik in het dagelijks leven werkzaam als systeembeheerder, het onderhouden van DD beslaat een totaal ander spectrum en is daarmee een leuke hobby.

Favoriete bands lopen volledig uiteen. Een kleine greep: Neophyte, Pendulum, Pennywise, Rachmaninoff, Slipknot, Nightwish, Heideroosjes, Floggin Molly, Iron Maiden.

Mijn motivatie: “Ik wil gewoon een leuke, aantrekkelijke, populaire site.”